Set on a sloping site in the verdant neighborhood of Binningen, the two storey home is hidden from view by a tall black fence that skirts the periphery of the property. The oppressive nature of this concrete wall is felt only from the outside; inside, it offers shelter and protection to an expansive garden and home. The building houses a large open-plan living, dining and kitchen area that overlooks the pool and garden, along with three single bedrooms and a master suite. Built-in furniture features throughout the raw-concrete space; oiled oak cabinets and brass fittings soften the space, while a dramatic concrete chimney and the annular opening in the ceiling offer a sense of dynamism to the minimalist family home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

GQ Magazine Snaps Ryan Gosling Using Google Pixel 3 For November 2018 Shoot

Image via GQ If these stunning photos that were shot by Google…

Japanese Illustrator Imagines A World Where Humans Live Among Giant Animals

By the hands of super creative mystery illustrator from Japan, comes the…

iPhone Users In China Deemed ‘Poor’ And ‘Less Educated,’ According To Survey

Image via Hadrian / Shutterstock.com Seeing as how one of its latest…

Absolutely Breathtaking Digital Sci-Fi Masterpieces Of Col Price

Col Price is a freelance concept artist and art director currently working…