Situated in Skägga, the home was intended as a refuge for a family, the client having requested that the architects create for them a “small and minimal dwelling in nature.” Split across two levels, the home is separated between public and private spaces by a floor plan that indulges different materiality. The lower level accommodates the social areas of the home along with a bathroom. Constructed using raw materials, the open and vast living and dining area features large sliding doors and windows that offer views to the pine forest beyond. In comparison, the upper level that houses both the bedrooms and a second bathroom, has been designed to give a feeling of comfort and security, its thick walls and deep window sills are wrapped in light wood panels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

GQ Magazine Snaps Ryan Gosling Using Google Pixel 3 For November 2018 Shoot

Image via GQ If these stunning photos that were shot by Google…

Japanese Illustrator Imagines A World Where Humans Live Among Giant Animals

By the hands of super creative mystery illustrator from Japan, comes the…

iPhone Users In China Deemed ‘Poor’ And ‘Less Educated,’ According To Survey

Image via Hadrian / Shutterstock.com Seeing as how one of its latest…

The Annual Bikini Ski Day In Siberia!

When you think of Siberia, you think gulags, frozen desolation, toad-faced mustachioed…